9 Idei de cadouri inspirate pentru femei

Achizitionarea celor mai frumoase cadouri pentru femei ne poate cauza dificultati, mai ales daca persoana in cauza pare sa aibe tot ce are are nevoie. Pentru a va usura munca, am pregatit cateva sugestii care sa va vina in ajutor.

Cadouri pentru femei

Bijuterii – Femeile adora bijuteriile si rareori poti da gres alegand o bratara clasica si eleganta sau o pereche de cercei rafinati. Alegeti simplitatea in detrimentul volumului si a ornamentelor excesive: o bijuterie complicata poate placea doar unui anumit tip de femeie, pe cand cu cele clasice acoperi o gama mai larga de preferinte. Evitati inelele, pentru a nu da de inteles altceva decat faptul ca doriti sa o rasfatati si sa o sarbatoriti.

Amazon Kindle – Orice cititor inrait va adora un cadou de acest gen. Usurinta si conventienta de a avea orice carte pe acelasi device este tot ce ne dorim atunci cand calatorim mult sau cand vrem sa luam o pauza de la lumea cotidiana.

Lenjerie de lux– Un cadou extraordinar pentru iubita sau sotia dvs., insa nu unul pe care vreti sa il faceti mamei, ficei, sau sefei. Persoanei iubite ii va spune ca o doriti si ca ii apreciati formele si corpul. Aveti grija sa ii cumperati ceea ce ii place ei nu dumneavoastra. Poate fi o diferenta intre cele doua destul de consistenta. Verificati marimea la lenjeria pe care deja o are in dulap, pentru a nu va insela in magazin.

Parfumul preferat – Puteti merge pe mana unei noi miresme alese cu ea in gand, insa este destul de riscant, daca nu ii place sa incerce lucruri noi. Preferabil ar fi sa stiti exact ce parfum iubeste si sa i-l cumparati. Acesta ii va aminti de dvs. ori de cate ori il va purta.

O cutie de praline – Cine nu iubeste ciocolata? Mai ales pralinele delicioase belgiene sau elvetiene. Singurul lucru la care ar trebui sa fiti atent, este sa nu fii inceput cu o zi inainte o dieta, pentru ca atunci gestul dumneavoastra ar putea fi interpretat ca ironic sau nepasator. Avetii grija daca persoana careia doriti sa ii faceti cadoul este alergica la alune sau nuci, sa le evitati!

Poseta – O poseta noua, preferabil de designer nu este niciodata un cadou nepotrivit. Nu uitati sa luati in considerare stilul ei, culorile in care se imbraca, daca prefera posetele mari sau mici. Daca nu puteti raspunde singur la aceste intrebari, discutati cu mama sau pietenea ei cea mai buna. Ele sigur stiu sa va indrume spre ceva ce ii va face placere.

Produse de ingrijire a pielii – Pentru o femeie care pare sa le aiba pe toate cele mai bune cadouri sunt produsele de ingrijire a corpului organice. Mai nou, au aparut in tot felul de magazine, pachetele cu produse SPA, naturale si bogate in nutrienti, care arata la fel de bine cum miros si pe care orice femeie si le-ar dori in baie. Daca are un brand preferat, tineti cont de el. Daca nu, mergeti pe unul dintre producatorii de top: Yves Rocher, Vichy sau Bonjour Paris sunt doar cativa dintre acestia.

Weekend la munte sau la mare – Pentru a-i face o surpriza deosebita, rezervati o camera dubla pentru voi doi intr-o statiune la munte sau la mare si duceti-o departe de grijile zilnice si de probleme, pentru a se relaxa si a se simti speciala.

Un buchet de flori – Il pnteti cumpara oricand si nu numai la ocazii speciale. Femeilor le place sa fie susprinse si majoritatea iubesc mesajul pe care il transmite un buchet de flori primit atunci cand se asteapta mai putin. Mai nou, puteti alege buchetul direct de pe internet si acesta va fi trimis de catre florarie la adresa mentionata de dumneavoastra. Nu uitati mesajul iubitor care trebuie sa insoteasce florile.

Sper ca aceste cateva de cadouri pentru femei o sa va ajute, insa nu uitati, cel mai frumos cadou este cel care reflecta sentimentele dumneavoastra pentru ea!

Please follow and like us: