CTL Ambalaje – folie stretch si banda adeziva de cea mai buna calitate

De curand am fost pus in situatia de a imi ajuta un prieten cu transportul unor produse de la casa parinteasca la noua casa. Cum deja aveam o masina ceva mai mare, tip dubita, m-am gandit ca nu am niciun motiv pentru a nu il ajuta. Mai mult decat atat, credeam ca va fi o munca extrem de usoara, dat fiind faptul ca imi spusese ca este vorba de niste produse nu prea mari si nu prea grele. Ei bine, a avut dreptate, insa ce a uitat sa imi spuna a fost ca acele produse erau de valoare si destul de sensibile. Intreband lumea cum ar trebui sa le transport ca sa ajung cu ele in siguranta la destinatie, am aflat despre o asa zisa folie stretch.

Va spun sincer ca nu am mai auzit nicioata pana la acel moment despre aceasta folie stretch. Asa ca am facut ce face orice om cu un telefon in buzunar, am cautat pe google. Asa am dat peste cei de la CTL Ambalaje, o firma care parea serioasa si care avea pe site informatii despre aceasta folie stretch. I-am sunat imediat si cei de acolo mi-au dat toate informatiile necesare, pe care cred ca si voi ati vrea sa le stiti. Asa ca, inainte sa va spun ce am aflat despre aceasta folie stretch, vreau doar sa vi-i recomand pe cei de la CTL Ambalaje.

           De ce sa cumparam o folie stretch atunci cand avem ceva de transportat?

In primul rand, acesta e rolul pe care il are o folie stretch, acela de a transporta in siguranta produsele la destinatie. O folie stretch poate ajuta produsele transportate atat impotriva umezelii, cat si a socurilor mecanice. O folie stretch vine si cu o serie de avantaje importante. Spre exemplu, sunt rezistente la rupere si perforare si ofera stabilitate paletilor si ambalajelor. Puteti folosi o folie stretch si in cazul in care vreti sa depozitati anumite produse pentru mai mult timp!

Discutand cu cei de la CTL Ambalaje am ajuns sa vorbim si despre avantajele pe care le prezinta banda adeziva. Acestia mi-au recomandat-o si mi-au spus ca ma va ajuta in ceea ce am de facut. Si asa a si fost in cele din urma, banda adeziva dovedindu-si utilitatea atunci cand a trebuit sa inchid etans cateva pachete cu produse fragile. Am aflat in acest fel si ca exista un dispenser cu care puteti aplica banda adeziva in mod automat in cazul in care aveti multe pachete sau cu asta va ocupati, insa la mine nu a fost cazul de asa ceva! Banda adeziva mai poate fi folosita si pentru protectia si semnalizarea coletelor cu continut special sau la delimitarea anumitor zone periculoase.

Please follow and like us: